Thursday, February 25, 2016

Tak tahu bersyukur langsung

nirth

Geram pulak aku bila baca tentang budak ni.. Dah dapat hadiah tu berterima kasih laa lagi2 daripada ibu bapa kita.. Aku dapat phone yang babah tak nak guna lagi pun dah bersyukur la weii.. Bukan nak tunjuk bagus.. Tapi at least hargailah pemberian orang tuu.. ni kau dah nak jual dekat Mudah.com sana.. sedih..
Tak fikir ke perasaan ayah dia bila tahu hal ni?? Memang lah apa yang diharapkan tak dapat dimiliki.. Tapi fikir lah, agak2 macam mana mak bapak kau boleh beli Note 5 tu?? Nak iphone jugak??usaha la sendiri lagi bagus la daripada kau meminta2..
haih, panas betul aku laa dengan manusia macam ni.. 

Nak tahu lebih lanjut?? korang bukak link ni http://www.ohbulan.com/ 

2 comments:

alya chan said...

iPhone addict cenggini la jadinye. haih.

Umie Yana said...

@alya chan
Tula pasal.. kita pulak yang emo tengok dia..haha

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg