Friday, February 5, 2016

Happy Chinese New Year Boss


Syukur alhamdulillah.. walaupun tak sambut chinese new year tapi tetap dapat duit raya..hehe
Masa praktikal dulu pun dapat walaupun tak banyak..nak tahu bape??Tak payah laa..hehe
Dah bekerja alhamdulillah dapat angpau lagi..cuma lagi besar la daripada zaman praktikal dulu..
Cuma limau pulak tak banyak dapat bila kerja ni..bos jimat kot.. (bersangka baik jela)
Tapi yang tak bestnya pulak, dapat cuti 2 hari jee.. nak la jugak cuti seminggu.. bos semua tak ada tapi aku kerja sorang.. Kenapa sorang?? Sebab yang lain semua cina..huhu
Kalau tak dapat goyang kaki dekat rumah..hehe
Nie yang jeles dengan adik aku ni.. Yela dorang semua, sekolah bagi cuti seminggu.. aku jugak yang melopong..

Suprise!!!
Guess what?? aku dapat cuti sampai 14/2/2016 bersamaan 9 hari cuti..hehe
yeahhhh, kita enjoyyy 




1 comment:

Munirah Mustafar said...

memang heaven la dapat cuti lama!!!

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg