Wednesday, February 24, 2016

Kawan2 di mana2 jee

Assalamualaikum.. morning.. Alhamdulillah, pagi ni damai je hati ni lepas baca nasihat kawan2 blogger aku..
Walaupun hanya kenalan di medium macam ni tapi semangat "KAWAN" tu tetap ada..
Terima kasih Miss Wawa dan sis Qaseh Vee tau sebab sudi baca advice..
Yaa chaiyokk!!
Fighting!!

Tapi tu semalam laaa, mood ke laut.. Pagi ni, mood masih ada di kota tinggi..hehehe
Normal lah kalau orang perempuan ni, mood kita orang kan suka berubah-ubah.. sebab tula...
Faktor usia kot..huhu


Nampak tak nasihat mereka..
Terima kasih sangat sudi baca cerita merapu dan mengomen..
terharu tau..
I LOVE U (alamak tergedik pulak..maap yeee)
In Shaa Allah, akan saya ingat nasihat awak awak berdua..

4 comments:

Munirah Rafiuddin said...

rilexkan diri & minda kita...

Umie Yana said...

@Munirah Rafiuddin
In Shaa Allah sis.. thanks yee

Miss Wawa said...

love you :) ramai lagi yang ingat dan sygkan awak. jangan sedih2 okay

Umie Yana said...

@Miss Wawa
okay awak.. tak nak sedih2 daa..hehe

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg