Monday, February 29, 2016

5 THINGS I HATE MOST


RULES: 
Buat satu entry bertajuk  5 THINGS I HATE MOST berserta gambar di atas dan list lima benda/perkara yang anda paling tak suka/benci. Mention siapa tag anda dalam entry tersebut. Anda juga dikehendaki untuk tag lima orang blogger dan pastikan mereka tahu.
Terima kasih ye kepada Rrai sudi mengetag umie dalam 5 things i hate most ni.. excited jugak nak join sekali ni..
Cite banyak pun tak guna kan.. jom tengok apa yang umie tak suka sangat2..haha
nak baca tentang apa yang Rrai benci sangat2?? klik ni Rrai

1. LIPAS -  Serangga paling benci.. benci bukan sebab apa, aku geli tengok dia..eeee, bayangkan dia pun, dah rasa geli geliman.. lagi2 kalau dia terbang2, memang waa cabut lari laa..

2. Handphone rosak - Ni pun aku benci jugak.. yela handphone dah macam nyawa kedua aku tau.. mesti sentiasa ada handphone aku tu.. ni sekarang tengah rosak, memang susah la nak on twitter, blog bagai..

3. Hilang -  masa barang tu nak gunalah, mesti barang tu nak hilang.. bila dicari memang gerenti tak jumpa laa tapi bila tak nak guna, time tu jugak benda tu aku jumpa.. saje menguji kesabaran aku

4. Line internet super duper lembab -  time2 nak download runningman laa, line internet macam siput sedut last2 kena cancel download..huhhh

5. Orang yang macam perasan bagus - ni lagi aku anti tau.. update status macam bagus sangat tapi dia pun 2 kali 5 jee.. nak cakap orang pun biarlah cermin diri sendiri dulu sayang oii.. 

hahaha.. amacam?? nak kecam aku ke?? alaa, tu baru top 5 tau benda yang aku benci tau..kihkihkih

Nak tag sapa ek??
1 2 3 4 5 

Yang lain jom la join sekali.. hanya suka2.. jangan amik serius pulak tauu

4 comments:

alya chan said...

Dah buat, thanks sudi tag ^^

http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/5-things-i-hate-most.html

Azlinda Azman said...

Nasib tak benci saya hehehe.. Jangan benci saya ye ;)

AinAthirah Anuar said...

3 dan 4 tu sngt la sama kita. haih

Umie Yana said...

sama2 kasih alya..hehe
Mana boleh benci sis Azlinda.. sayang adalah..hehe
Kan Ain.. geram jeee

jom la join sekali, hanya suka2.. tak menang hadiah pun..hihi

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg