Friday, February 26, 2016

Alhamdulillah, rezeki pagi..

Assalamualaikum.. Apa khabar saudaraku sekalian..
Aku mendoakan agar sihat-sihat sejahtera..

moves happy dance stark arya bustin
Nak menari kejap..hikhik

Awal-awal pagi ni, aku mendapat berita baik.. Syukur Alhamdulillah, aku termasuk dalam salah seorang pemenang GiveAway baru-baru ni.. nak tunggu voucher wayang sampai je ke rumah..hehe
Nak tahu GA apa?? nah bukak link ni http://aliafarhansaid.blogspot.my/ 
Selain tu, aku jugak dah terima hadiah GiveAway daripada salah seorang sponsor dalam http://ohthrillers.blogspot.my daripada Izyan Yan Cinnamon ni..
Tapi lupa pulak nak copy gambar tu sebab pendrive.. jadi nanti aku update sekali dengan voucher yee..
By the way, cantik tau shawl yang kita dapat tuu..jangan jeles.. hehe
Kalau la konvo boleh pakai tudung warna bebas, memang dah matching warna shawl tu dengan jubah aku..huhu

Terima kasih semua..


6 comments:

Kak Nieyl said...

wah...Tahniah!
Mornign♥

Umie Yana said...

@Kak Nieyl
Terima kasih kak Nieyl.. mornign pun boleh..hehe (gurau tau sis)

Munirah Mustafar said...

wahhh...tahniah...

Umie Yana said...

@Munirah Mustafar
Terima kasih sis Munirah..

muhammad syahmi said...

Assalamualaikum Cik,

Saya ingin bertanya sekiranya Cik sudi review laman web kami, sebuah laman web bagi pencarian bilik sewa dan housemates/roommates yang baru dilancarkan awal Oktober 2015.

Selain dari itu, adakah pihak Cik menyediakan ruang sekiranya kami menyediakan sebuah artikel untuk dikongsikan diruangan blog Cik? Terima kasih saya dahulukan.

Syahmi Ruhaizat
syahmiruhaizat@gmail.com
http://hidup.my/

Yun Sing said...

Tahniah ya ^^

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg