Tuesday, February 2, 2016

Barulah HipHipHorray!!


Yeahhhh, happy giler hari nie...
Bukan menang giveaway je tau boleh happy macam ni..hehe
Cantik kan blog hiphiphorray yang baru ni..comel jee.. selalu tengok template para blogger yang lain comel2 je, cantik2 jee.. sekarang dapat lah merasa dekat blog sendiri...hehe
Perasaan bercampur baur tau bila tengok blog yang biasa2 dengan kelopak bunga berterabur boleh jadi blog yang comel macam ni.. (mohon jangan kecam yee)

Terima kasih Rrai untuk template yang super duper comel nie..
Tak sangka dengan bayaran yang amat murah, saya dapat hasil kerja yang amat memuaskan macam ni.. 
Orang dah berbakti, jadi nak la promote sat..hehe
Sesiapa nak ubah template atau ada problem dengan template blog, boleh la try usha cik Rrai kita ni.. Comfirm tak menyesal tauu..

Maap lah ye kalau terover, tak sengaje.. ;)

2 comments:

Nor Azlina said...

WAAAA~~~ bulan cinta gitew.. cntik! mabelah~~

Umie Yana said...

@Nor Azlina
hehe..Terima kasih yee.. (malu pulak kite)

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg