Friday, April 1, 2016

Pemenang #FamilyBlogger Adalah ......


Alhamdulillah, segmen pertama aku dah selamat dibuat dan akhirnya tamat sudah.. macam tak terasa masa tu cepat je berjalan kan.. Rasa baru semalam aku post tentang segmen aku ni..hehe


Hah?? Nak giveaway pulak??haha
InshaaAllah, ada rezeki lebih dan ada orang yang sudi menjadi sponsor mesti aku buatlahh.. jangan risau yee.. Tapi ada ke yang nak sponsor blogger celah gigi macam aku ni??
Okay laa, tak nak cerita panjang lebar.. Korang mesti excited nak tahu siapa pemenangnya kan??? 
Tadaaa!!






























              Inilah dia, 10 blogger yang terpilih memenuhi ruang #FamilyBlogger kat blog aku ni.. Bagi yang kurang bernasib baik, jangan sedih yee tunggu giveaway pulak bakal menjelma pada masa akan datang..hehe

              Walaupun korang tak menang namun 69 blogger ni memang #FamilyBlogger aku laaa.. Lepas habis segmen ni, korang jangan dah tak sudi nak datang hiphiphorray pulak tau.. Kena selalu keep in touch yee barulah family..hehe

              19 comments:

              babYpose said...

              Tahniah to the lucky ones. InshaAllah. Betul keep in touch. Bagus buat family blogger, memang bersaudara kan..

              Umie Yana said...

              @babYpose
              InshaaAllah akan sentiasa keep in touch.. Betul tuu

              Farida Badaruddin said...

              Happy to be one of family blogger. Semoga selalu keep in touch :)

              Umie Yana said...

              @Farida Badaruddin InshaaAllah :)

              nurerna hazwani said...

              Tahniah kepada yg bertuah!!!!!

              ♥ aiNa yaZiD ♥ said...

              Tahniah pada yg bertuah =)

              CikPuan FiDa said...

              Tahniahhh

              Anis Khalilah said...

              Tahniah pemenang!^^

              lokman amirul said...

              Tahniah pada yg tercalon 10 terbaik...gudluck admin!!!

              najwa zahid said...

              thanks =D <3

              Iyqa Nazi said...

              tahniah kepada yang menang yea! :)

              Hanis Syazana ( Hansya Amie ) said...

              tahniah kpd semua pemenang!

              N-S said...

              terima kasih!! tak sangka pula boleh terpilih :D

              Anne Zoak said...

              YAY! :D :D :D kita #familyblogger

              Nuraini Munira J. said...

              Alhamdulillah~ Happy to be part of this family~ Mira pun letak blog sis dalam bloglist Mira. Hopefully selalu keep in touch after ni~ Thanks so much for holding this segment!

              PeRdU cINta said...

              syukur..alhamdulillah..tahniah semua...
              Kak PC pun dah masukkan blog ni dalam teman se blogger kak PC ya...

              Umie Yana said...

              @PeRdU cINta Terima kasih Kak PC..

              Yun Sing said...

              Congrats all ^^

              sakura 8554 said...

              Terima Kasih.. #familyblogger

              Hoorayyyy..hehhe

               
               photo cats_zpscdjdlx5h.jpg