Friday, April 1, 2016

Menang dalam FEB - MAC GIVEAWAY!

Alhamdulillah, awal pagi dah dapat rezeki.. Aku menang topup RM10 daripada salah seorang sponsor Giveaway ni.. Alhamdulillah.. Tahniah jugak kepada pemenang yang lain.. Bagi yang belum check, korang klik INI tau..hehe
Tak lama je lagi bulan Ramadhan nak menjelma.. Tadi aku dah kira-kira.. Lagi 66 hari kita nak berada di bulan mulia ni, jadi jangan lupa tunaikan segala hutang yee.. Mana tau, banyak lagi hutang yang tertangguh.. Ni untuk peringatan diri jugak.. Mudah menjadi manusia tapi bukan mudah menjadi umat yang terbaik..

6 comments:

• Ain Cho'in • said...

Congrats Umie. :) Alhamdulillah, murah rezeki Umie. Betulll, nak dekat puasa dah. Tak sabar rasa. Siapa yang belum ganti puasa, cepat-cepat ganti. Hehe !

Keladi Ubi said...

wahhhhh...best tu, sebab otai blogger selalu je pesan, tempatkan blog kita di blog orang lain melalui bloglist, teknik seo yang mantap.

Cik Yanie said...

yayy alhamdulillah <3

Umie Yana said...

@• Ain Cho'in • Alhamdulillah.. haaa, sapa yang belum baik cepat..hehe

Umie Yana said...

@Keladi Ubi InshaaAllah, masih mencuba yang terbaik.. Baru je belajar keladi

Umie Yana said...

@Cik Yanie Alhamdulillah syukur.. :)

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg