Thursday, January 28, 2016

SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY AINA AKMAL


Just jawab soalan mudah je sambil tersengih..hihi

Apakah memori anda yang paling bahagia pada tahun lepas? (ni adalah soalan tuan tanah blog tu tau)
jawapan = Memori paling bahagia adalah bila bercamping dengan kawan2 sekelas DEP'A (nama kelas aku tau) tahun lepas lepas malam graduasi. Walaupun 2 hari 1 malam tapi memang syok.. Rasa kenangan tu sampai bila2.. Malam tu, kami pelajar perempuan disediakankan homestay manakala yang lelaki pulak tido kat khemah.. tapi dorang tido merata jee.. Macam2 aktiviti yang dianjurkan. sempatlah sunburn muka aku yang dah sedia gelap ni.. Nak tahu aktiviti apa yang kita iorang buat? ada bbq, ada sesi luahan rasa, ada sesi main explorace.. Dalam explorace, macam2 kita orang main.. Contohnya, sambungkan puzzle tersembunyi, cari gula2 dalam tepung, goalkan bola lepas buat pusingan 5 kali untuk gegirl dan 10 kali untuk boboy.. Haaa, bestnyaaa.. rasa nak ulang balik saat tu.. nanti ada masa aku upload gambar2 tu sebab dalam hardisk la gambar2 tu..

Nak tag : najwa laa

Jom la join sekali.. Before 10 Februari tau.. (abaikan tarikh dekat banner tu).. jangan nak banyak songgeh ea, klik je banner tu..bukan marah, nasihat je..hehe
Dan maaf, saya tak ada insta yee.. lupa pulak..hihi


8 comments:

najwa zahid said...

thanks for tagging me.

Zizie Zainal said...

Hye , dari segmen yang sama :) Lamanya tak camping , rindu zaman sekolahh ...


btw ,
Goodluck ! http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

najwa zahid said...

sya join jgk. tq tag

Umie Yana said...

sama-sama najwa.. jangan marah pulak ye kena tag..
Sat lagi saya singgah blog awak ye Zizie Zainal..
^_^

Aina Akmal said...

Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

perghh bestnya camping. uhukk nak joun jugak. >M< haha, budak laki bagi tidur dekt gua pun dorang still bleh tidoo. lol.

Umie Yana said...

Waalaikumsalam.. Salam perkenalan jugak..
Terima kasih ye Aina.. :)
betul tu.. campak gaung pun boleh hidup lagi..hikhik ^_*

Nabilah Nor Azman said...

MG singgah dari segmen yang sama..:)

CikLa Shahril said...

Happy blogwalking.. Cikla singgah dr segmen yg sama...

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

Done follow..

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg