Saturday, January 2, 2016

Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM


Assalamualaikum... Selamat pagi 2/1/16.. waaa rasa macam ada semangat baru tau..haha
Hari ni, aku nak join GIVEAWAY lagi.. tengok je?? alaa tak syok laa..

seperti biasa, korang just klik banner tu..
TAPI INGAT BEFORE 8/1/16 tau.. cepattttt!!!

kita tags awak tau..hehe
http://www.kisahpondokkecil.com/

15 comments:

Siti Yang Menaip said...

thank you sudi join =)
semak penyertaan disini ya

http://sitiyangmenaip.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

Qaseh Vee said...

semoga berjaya ...

Umie Yana said...

Terima kasih jugak Siti Yang Menaip..hehe

Terima kasih Qaseh Vee..

SalbiahM said...

thanks for joining..all the best ye!

Farhana Zukri said...

datang dan follow dari segmen yg sama :) http://haruno-hana.blogspot.com/2016/01/ga-australias-souvenirs-giveaway-by.html

Umie Yana said...

Terima kasih SalbiahM..
saya dah singgah dan follow awak balik..hehe

DRAMATIC UNIQ said...

Singgah dari segmen yang sama..
Best of luck ya.. :)

http://www.dramaticuniq.com/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

Umie Yana said...

Terima kasih..
awak pun Good Luck..

Nur Husna said...

Singgah dan follow sini dari GA sama, goodluck :)

http://ridoaritoka.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

Umie Yana said...

Thank you awak..
done follow awak balik.. :P

Papaglamz dotcom said...

Singgah dari segmen yang sama.
Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM

PapaG nak jemput join segmen yang sedang berlangsung di Papaglamz.com. Kalau sudi join tau. TQVM
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

Mardiah Diana said...

Salam singgah dari giveaway yang sama... semoga berjaya. ..

http://mardiahdiana.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

Mardiah Diana said...

Akak follow sini.. #39

Umie Yana said...

Terima kasih Papaglamz dan kak Mardiah Diana..
saya dah follow back.. ;D

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama.. sorry lambat blogwlaking :)

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg