Tuesday, January 26, 2016

Segmen Bersama Leya Yeolly


Jom join segmen ni..
Dear Leya, kalaulah boleh saya memang nak makin serikan lagi blog saya ni.. maklumlah serba kekurangan lagi.. Nak ubah tak reti.. Mana tau, bila blog makin cantik ramai yang tertarik dengan blog Hiphiphorray ni.. hehe.. For your information (sekali sekala speaking london ni), sebelum ni saya dah try template denim ni.. sebab memang cantik dan simple.. memang tu pon ciri2 hiphiphorray ni.. tapi tula orang kalau tak reti, macam nilah.. dah try ada je error nye, lepas tu tak tahu nak cari error nya kat mana.. last2, tukar balik template yang sedia ada tu pon macam something wrong jee.. 
Nak tag : 1 2

7 comments:

Riana LittleCuties said...

Good luck dear....
TQ ye Tag akak ;-)

Riana LittleCuties said...

Good luck dear....
TQ tau Tag akak ;-)

Aisyhah Nyais said...

ecah dtg lawat dari segmen yg sama. gdluck hehe!

http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

Kim Chaa said...

All the best ^^

Umie Yana said...

hehe.. sama2 kasih kak fiza.. :*
Terima kasih Ecah dan Kim Chaa..hehe :)

Mawar Assufi said...

Klikkklikk..

Salam Singgah :)

Dari Segmen sama ni.. Salah ukhuwwah yaa :)

Jemput singgah ya new sahabat :)
http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

Aienienka Peter said...

all the best~~

singgah dari segmen sama.. :D

http://aienienka.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg