Thursday, December 17, 2015

TOLONG !!!

Ok sebelum tu aku nak mintak maaf kalau entri kali nie agak sensitif.. Bukan ape, kang ade pulak yang fikir aku buat bukan2 pulak..
cite die macam nie, tadi ada customer datang ofis.. time tu jugak aku baru lepas makan.. then si customer nie masuk ofis dan bagitau aku yang, dia kesian dengan anjing dekat luar ofis aku tu..
and then, dia nak bagi duit kat aku untuk belikan anjing tu makanan..
Tapi anak dia pulak yang bagi duit kat aku..
korang rase ape yang aku rasa??
dah lah penakut sbb ade kenangan pernah kena kejar dengan anjing ni boleh bagi anjing makan??
haihh.. lemah lutut naaa

Lepas je beli 2 ketul ayam goreng, akak Yati (nama anak customer td) mintak aku teman dia bagi anjing makan.. 
nak tahu macam mana dia bagi anjing tu makan???
aippp.. tak sentuh or dekat laa..
dia carik2 ayam tu dan campak ke anjing tu.. Jangan tanya kenapa campak ye..
Dah dibagi makan tukan anjing bukan kucing..paham2 jela yee..

TAPI yang lagi menakutkan aku adalah......
Anjing tu tahu aku dan akak Yati yang bagi makan, siap tunggu depan pintu ofis tau tak???
Seram gileee

then, aku ada keluar g kedai sat.. anjing tu nampak aku terus ikut and tunggu depan ofis... macam mana aku nak keluar masuk ofis lepas nie??
HUWAAAAAARGH

Supervisor aku nie cina, dia cakap anjing memang boleh kenal sape yang bagi dia makan..
MASALAHNYA SEKARANG, aku just teman je.. t.e.m.a.n jee
bukan bagi makan.. 

p/s : hmmm, maap ye sbb x sempat nak amik gambar anjing tu masa makan td..
kalau korang ada cara untuk halau or whatever supaya anjing tu tak ikut or kejar aku lagi tolong bagitahu tauuu.. AKU MERAYU !!!

2 comments:

Meura metsu said...

okeh ni scary . nampak anjing dari jauh pon dah takut kalau dekat-dekat macam tu , perghhh .

Umie Yana said...

tau tak pee..nasib baik anjing tu tengok jee..hehe

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg