Monday, December 21, 2015

New year Giveaway By Honeyonnee.Com

http://www.honeyonnee.com/2015/12/new-year-giveaway-by-honeyonnee.html
Klik laa banner nie

Haaa.. Selamat pagi Isnin.. Pagi yang mengantuk.. hehe tapi aku nak join GA la kejap...
Walaupun mata macam melekat je nie

Kerana memenuhi syarat yang ditetapkan adalah aku mesti membuat short story.. waaa, best nie lagi2 pasal minyak wangi..hahaaha

Aku dan perfume memang tak dapat berpisah.. Mana-mana pergi barang yang wajib ada dalam beg aku adalah handpone, purse, bedak dan PERFUME.. Susah wei bila tak ada perfume nie.. Sebab dengan perfumelah, aku lebih yakin membuat segala macam urusanku.. Pernah sekali aku tertinggal tau.. Pehhh, rasa macam something yang tak syok betul masa tu..Rasa macam tak lengkap hari aku laa.. Last-last aku balik jugak rumah ambik perfume aku.. hahaha, sanggup tauu.. Bukan tak nak minta orang sikit tapi selera masing-masingkan.. Bukannya perfume aku dan kawan-kawan aku sama jenis pun... 

6 comments:

Farahain ZFA said...

ain datang singgah sini !.
ain pun join jugak .
good luck ! :)

Umie Yana said...

Terima kasih awak..
saya dah follow awak yee.. ;P

Noor Najwa said...

blogwalking dri ga yg sama
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-by-honeyonneecom.html
done follow

Umie Yana said...

Done follow back Noor Najwa :D

Karimah Zulkafali said...

Singgah blogwalking :)
http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/new-year-giveaway-by-honeyonneecom.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama.. sorry lambat blogwalking ^^

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg