Monday, December 14, 2015

"Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties"



nak torai GA nie pulak laaa
klik je banner tu kalau nak join..
TAPI ingat tarikh akhir adalah pada 26 DEC 2015..
cepat sementara ada masa lagi nie !!!

7 comments:

Riana LittleCuties said...

Salam Ummi shafiqa ;-)

Terima kasih sbb sudi join GA akak nie

Akak terima penyertaan Ummi nie ye.

Salam kenal jugak dari akak.

Semoga maju jaya. ;-)

Umie Yana said...

wasalam akak..
sama-sama kak..
salam perkenalan kak..
minta akak tegur sekiranya ada kelemahan dlm blog saya nie..
terima kasih kak :)

Riana LittleCuties said...

Senarai Peserta sudah diupdate dan akan diupdate dari masa ke semasa.
Jom BW ke sini
http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/senarai-penyertaan-giveaway-for-our.html
All the best ;-)

Hihihi...akak pun baru Ummi dalam dunia bloger nie...kte sama2 tegur satu sama lain k. ;-)hihihi

Umie Yana said...

Terima kasih akak..
InsyaAllah, sama2 perbetulkan kesilapan antara satu sama lain ye

Farhain Azmi said...

Salam.singgah dari GA yg sama..goodluck ye awk :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/12/giveaway-for-our-lovely-girl-by.html

Farhain Azmi said...

Salam.singgah dari GA yg sama..goodluck ye awk :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/12/giveaway-for-our-lovely-girl-by.html

Umie Yana said...

Terima kasih sudi singgah.. GOODLUCK jugak ye awak.. saya pun dah follow awak :)

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg