Monday, December 28, 2015

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER


tak yah cite panjang2, kang korang bosan pulak..hehe
meh lee join.. dah ramai tau yang join, aku yang lambat..huhu
Tapi tak pe sebab tarikh akhir adalah 15 Jauari2016.. YAHOOO

11 comments:

JAMIL HASHIM said...

tq join. check senarai nama ya

rayonce said...

hi , singgah dari segemn yang sama dan follow sini :) http://rayonceknowles.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Aienienka Peter said...

Nanti kite join yer~

Umie Yana said...

Terima kasih ye Jamil Hashim..hehe

Hai Rayonce.. sat lagi sy singgah blog awak yee..

Boleh je Aienienka Peter.. cepat sebelum tarikh akhir..lagi ramai lagi best..hikhik

Puan Wawa said...

Singgah dari segmen yg sama & wawa follow..")

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Selamat bersegmen ;)

Shikin Razali said...

Assalamualaikum, salam ukhuwah daripada saya, datang dari segmen yang sama...

http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Umie Yana said...

Terima kasih sudi singgah..
saya dah membalas singgah ke blog awak2 semua tadi..
Selamat bersegmen jugak :)

Lady Of ZFA said...

hai ! ain pun join jugak.
rajin rajin lah singgah ke blog ain ye .

http://akuainkausiapa.blogspot.my/

follow sini juga #31

Umie Yana said...

Hai ain..
saya dah follow awak.. In shaa Allah, saya akan selalu singgah..hehe
Terima ksih yee :)

Karimah Zulkafali said...

Singgah ^^

http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg