Wednesday, June 1, 2016

Review : Dia Semanis Honey

Baru-baru ni tamatlah cerita favourite aku yang bertajuk Dia Semanis Honey.. sedih la dah habis drama tu.. Tapi jangan risau, pengarah drama ni Michael Ang akan menerbitkan pulak untuk Dia Semanis Hani Raya.. yeahhh.. tak sabar nak tengok gandingan dia orang lagi..hehe.. Nah aku belanja antara babak dalam drama tersebut.. 

 Keluarga bahagia

Kenapa ada Izzue Islam ek??

Drama yang mempunyai 16 episod ini mempunyai peminat yang tersendiri.. Yang mana mengangkat pelakon utamanya iaitu Siti Nordiana dan Aliff Satar yang masing-masing membawa watak Hani Safira dan Ahnaf Wafiy.. Tak dapat disangkal lagi, drama ini memang sweet habislah.. Comfirm kalau korang pun layan lah cerita ni.. Selain itu, watak Bella yang dilakonkan oleh Nadya Syahera juga memberi impak besar kepada penggemar drama ini.. Yelah watak jahatkan wajiblah dibenci oleh penonton setia cerita ni.. hehe... Jahat tak habis-habis, ada je niat jahat dia nak porak perandakan rumah tangga Hani dan Ahnaf ni.. 

Manakala part paling kelakar bagi aku adalah masa malam pertama selepas Hani dan Ahnaf diijabkabul yang mana Ahnaf melemparkan comforter kepada Hani dengan kasar sehingga terbaring Hani.. hahaha.. tapi tu part yang kelakar bagi akulah.. sudah tentu bagi korang lain kan.. selera masing-masing.. 

Selain itu, drama ini turut menjadi trending dalam laman sosial setiap kali ia ditayangkan di televisyen.. Nampak tak impaknya??? So sama-samalah kita tunggu kemunculan Dia Semanis Honey Raya pula lepas ni.. 

4 comments:

PeRdU cINta said...

mesti lagi best sebab dah ada anakkan...sebelum ni hani tengah pragnant :)..hihi..

Umie Yana said...

@PeRdU cINta kak PC pun layan yee.. kann..hehe..

yusrina said...

ok la jugak citer ni... best kan

Lea Azleeya said...

cite ni besttttt.... :)

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg