Saturday, June 11, 2016

Giveaway Ramadan 2016 By NurAlja

Klik Banner yee

Pada akulah, blog Alja ni kemas dan cantik.. sedap mata memandang sebab warna yang digunakan lembut.. malah masa yang diperlukan tidak mengambil masa yang lama semasa loading blog awak.. 

Jom meriahkan giveaway ini!!
Akan tamat pada 13 Jun 2016 ini..
Selamat berjaya !!

11 comments:

yusrina said...

mintak tolong umie yana, promote kan jugak blog yusrina ni..!!
thank you awak

Fafa Kyraa said...

Siyes lah. Lama dah tak join giveaway. Sebab busy manjang kotttt. T.T btw, gudluck ye :)

JAMIL HASHIM said...

singgah dari

https://belogs.blogspot.my/2016/06/assalamualaikum-dari-jmbelog.html

Jamil Hashim said...

singgah dari

https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

MKhairul Aminuddin said...

uwahh umie..rajin join GA..hehehe..nnti jemputlah singgah and comment entry mkhai ye..terima kasih..nanti ada masa mkhai comment lg :D

Afif Rayyan said...

All the best

Cik Kejupenyet said...

Selamat berjaya :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

Nur Alja said...

Tq Awak sudi join GA Ramadan Alja. GoodLuck ^^ hihi tq. InsyaAllah. Semoga ada rezeki ye :D

Siti Nurzafirah said...

membalas kunjungan dari GA yang sama.. good luck ~

Yowanda Erlangga said...

Berkunjung dan menjadi follower ke #299, Kunjungi dan follow blog saya juga ya Tempat wisata Spanyol

Nur Alja said...

PERHATIAN BUAT PESERTA GIVEAWAY RAMADAN 2016 By NUrAlja

Boleh baca dekat Blog ye awak :)

http://www.cahayapermata.my/2016/06/perhatian-buat-peserta-giveaway-ramadan.html

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg