Tuesday, May 1, 2018

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com



Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.


parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.




Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha


Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 


Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.


Jelas?


Bagus. 


Ok. Untuk pemilihan pemenang.


AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.


Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.


So selamat berjaya ye korang!


  • Soalan : AS menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke?


              
  • Jawapan : 8 tahun



Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^




5 comments:

Shahida Dzulkafli said...

All the best..

Annur Syuhadah said...

Terima kasih Ummie Yana kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

Safeni Feni said...

Good luck.

Shikin Razali said...

Salam singgah daripada saya.. =) Semoga awak berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

https://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

Mohamad Khairil said...


Singgah sini dari :-

http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

Jemput untuk sertai giveaway terbaru
http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg