Monday, December 19, 2016

Semerbak Rampai Kasih UPDATE!!!

Semerbak Rampai Kasih??. Tidak tahu di mana?? Meh akak cerita sikit.. Semerbak Rampai Kasih merupakan pengeluar bunga rampai yang dibuat secara homemade yang 100% dibuat segar dan wangi khas untuk peminat dan pelanggan yang inginkan bunga rampai yang berkualiti.. Antara majlis yang kami jalankan adalah majlis pertunangan, majlis berkhatan, majlis akikah, kenduri dan majlis perkahwinan.. Kami beroperasi daripada Kota Tinggi, Johor. Yaa Johor namun jika anda berada di luar Johor pun, kami berbesar hati menerima order anda.. Tetapi diingatkan kepada semua pelanggan yang mulia, order anda haruslah tidak kurang daripada sebulan atau tiga minggu lebih awal agar memudahkan kami menguruskan order anda dan dapat memastikan kualiti bunga rampai tersebut.

Untuk urusan pengeposan, kami lebih menggunakan perkhidmatan Pos Laju namun masih mengikut perkhidmatan pengeposan yang tersedia di kawasan perumahan anda.. Oleh itu harga kami tidak termasuk pos untuk mengelakkan masalah di kemudian hari.. Perlu diingatkan di sini bahawa pihak kami akan hanya menghantar sesuatu tempahan dalam tempoh seminggu daripada tarikh majlis yang akan dijalankan bagi menjamin dan mengekalkan kualiti bunga.rampai yang harum dan terbaik apabila pihak tuan atau puan menerima tempahan yang tersebut.





 Ini antara yang telah kami buat mengikut tempahan pelanggan kami

Oleh itu, sebagai memenuhi permintaan yang semakin bertambah hari demi hari dan untuk menampung kenaikan harga barang dan perkhidmatan pengeposan yang semakin meningkat pada masa ini, kami maklumkan untuk menaikkn sedikit harga bagi setiap tempahan yang kami terima iaitu:

HARGA BORONG UNTUK BUNGA RAMPAI MENGIKUT KG IALAH:
½ KG = RM 70
1 KG = RM 120

UNTUK DOORGIFT PULA, KAMI MEMBERI HARGA YANG SUPER DUPER MURAH IAITU:
50 BIJI DALAM UNCANG POKET BAG = RM 95
100 BIJI DALAM UNCANG POKET BAG = RM 180
50 BIJI DALAM KAIN NET YANG BERBENTUK SUP BUNJUT = RM 75
100 BIJI DALAM KAIN NET YANG BERBENTUK SUP BUNJUT = RM 140

Jika terdapat permintaan selain daripada yang tertera di sini, anda boleh terus berhubung dengan pihak kami.. InsyaAllah kami ada jalan penyelesaiannya.. Kami turut menerima tempahan mengikut permintaan anda dan akan memberi harga yang istimewa yang setanding dengan permintaan anda serta jangan risau sebab harga masih boleh dirunding.. 

Antara feedback yang kami perolehi daripada pelanggan.. Terima Kasih

Untuk urusan penempahan dan pertanyaan, anda boleh berhubung dengan saya atau adik saya di:-

UMMI (saya)   = 010-7126219 (Whatsapp)
Angah = 011-12105505 (Call dan Whatsapp)
Facebook = Semerbak Rampai Kasih
“INGAT BUNGA RAMPAI, INGAT SEMERBAK RAMPAI KASIH"

14 comments:

munirah mansor said...

Semoga dimurahkan rezeki =)

Lea Azleeya said...

Semoga dimurahkan rezeki :)

Nurul Syahirah said...

singgah sini :)

sudi2 la join contest Nurul ye. tq awak :)
http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

Julia Tarmidi said...

salam singgah, jom join GA sy! :)

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html

Reen Johari said...

Lepas ni bagi sesiapa yang nak buat majlis tak kisah majlis farewell ke.. Perkahwinan ke.. Boleh la beli di sini kan.

Xpun untuk yang minat, boleh beli dan letak didalam rumah.. Dalam krete..

http://www.reenri.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

adiba rusli said...

dulu kalau g kenduri selalu dapat ni.suka bau dia. tapi sekarang susah nak jumpa. semoga dimurahkan rezeki:)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Jom join... Tag...

http://jombercontest.blogspot.my/2017/03/1st-giveaway-by-ravishing-obsession.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼
Hi ... Anda telah ditag ... Pencarian bloglist CikJaja bagi Apr dan May ...Jom join sama, meriahkan lagi suasana...
🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼
Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran 2017 by Hani RahmanTerima kasih...
🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

Nurul Afifah said...

Dulu mak selalu jugak beli bunga rampai ni buat hadiah Hari Gura. Lama tak nampak dah sekarang.


// Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
HERE

Radhia Razali said...

Singgah blogwalking. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Semoga berjaya dalam perniagaan dan dipermudahkan segala urusan... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...
🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

Daddy KK said...

Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. TQ.

https://tipsrawateczema.blogspot.my/

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg