Monday, December 19, 2016

Semerbak Rampai Kasih UPDATE!!!

Semerbak Rampai Kasih??. Tidak tahu di mana?? Meh akak cerita sikit.. Semerbak Rampai Kasih merupakan pengeluar bunga rampai yang dibuat secara homemade yang 100% dibuat segar dan wangi khas untuk peminat dan pelanggan yang inginkan bunga rampai yang berkualiti.. Antara majlis yang kami jalankan adalah majlis pertunangan, majlis berkhatan, majlis akikah, kenduri dan majlis perkahwinan.. Kami beroperasi daripada Kota Tinggi, Johor. Yaa Johor namun jika anda berada di luar Johor pun, kami berbesar hati menerima order anda.. Tetapi diingatkan kepada semua pelanggan yang mulia, order anda haruslah tidak kurang daripada sebulan atau tiga minggu lebih awal agar memudahkan kami menguruskan order anda dan dapat memastikan kualiti bunga rampai tersebut.

Untuk urusan pengeposan, kami lebih menggunakan perkhidmatan Pos Laju namun masih mengikut perkhidmatan pengeposan yang tersedia di kawasan perumahan anda.. Oleh itu harga kami tidak termasuk pos untuk mengelakkan masalah di kemudian hari.. Perlu diingatkan di sini bahawa pihak kami akan hanya menghantar sesuatu tempahan dalam tempoh seminggu daripada tarikh majlis yang akan dijalankan bagi menjamin dan mengekalkan kualiti bunga.rampai yang harum dan terbaik apabila pihak tuan atau puan menerima tempahan yang tersebut.





 Ini antara yang telah kami buat mengikut tempahan pelanggan kami

Oleh itu, sebagai memenuhi permintaan yang semakin bertambah hari demi hari dan untuk menampung kenaikan harga barang dan perkhidmatan pengeposan yang semakin meningkat pada masa ini, kami maklumkan untuk menaikkn sedikit harga bagi setiap tempahan yang kami terima iaitu:

HARGA BORONG UNTUK BUNGA RAMPAI MENGIKUT KG IALAH:
½ KG = RM 70
1 KG = RM 120

UNTUK DOORGIFT PULA, KAMI MEMBERI HARGA YANG SUPER DUPER MURAH IAITU:
50 BIJI DALAM UNCANG POKET BAG = RM 95
100 BIJI DALAM UNCANG POKET BAG = RM 180
50 BIJI DALAM KAIN NET YANG BERBENTUK SUP BUNJUT = RM 75
100 BIJI DALAM KAIN NET YANG BERBENTUK SUP BUNJUT = RM 140

Jika terdapat permintaan selain daripada yang tertera di sini, anda boleh terus berhubung dengan pihak kami.. InsyaAllah kami ada jalan penyelesaiannya.. Kami turut menerima tempahan mengikut permintaan anda dan akan memberi harga yang istimewa yang setanding dengan permintaan anda serta jangan risau sebab harga masih boleh dirunding.. 

Antara feedback yang kami perolehi daripada pelanggan.. Terima Kasih

Untuk urusan penempahan dan pertanyaan, anda boleh berhubung dengan saya atau adik saya di:-

UMMI (saya)   = 010-7126219 (Whatsapp)
Angah = 011-12105505 (Call dan Whatsapp)
Facebook = Semerbak Rampai Kasih
“INGAT BUNGA RAMPAI, INGAT SEMERBAK RAMPAI KASIH"

Sunday, December 18, 2016

R.I.N.D.U


Lamanya tak update blog ni.. rindu gila.. selalu pandai curi masa nak update tapi sekarang..... haihh kerja bukan main banyak lagi, dengan dropship #pepiumkochek lagi dengan sikap Malas lagi.. semua menganggu.. Kalau korang nak tahu, sekarang umie tengah minggu study week.. cepat jekan 14 minggu berlalu.. tak terasa langsung pun.. ni buka blog kejap sebab menahan ngantuk dalam library yang sejuk sangat ni.. menggoda betul time2 macam ni.. mana taknya, asyik teringat kat katil double dicker kat rumah perwira tuu.. 

Kawan2 kat sini??hahaha
Biasalah mana2 korang pergi pun mesti jumpa kawan yang baik dan kurang baik.. yang positif dengan kurang positif.. hehe.. samalah dengan aku kat sini.. ada yang mula2 aku sangka baik tapi hancuss dan sebaliknya.. so sekarang aku lebih selesa dengan roomate aku yang lebih kurang gila jugak dengan aku.. Even dia umur 21 tahun tapi bolehlah nak masuk kepala dengan aku.. Memang lumrah dunia kan macam ni.. tapi bila dah besar ni aku sedar yang aku kena pandai berdikari sendiri, sampai bila nak harapkan orang lain..

Nanti aku update pasal #pepiumkochek tu ea.. hehe.. comfirm korang suka dengan pepium ni.. wangi weii.. serius talk tau ni.. tak main gurau2.. buat sementara ni, korang ushalah dulu facebook aku yee.. jangan risau harga mampu milik.. Rm17 jee.. tapi comfirm korang puas hati.. okaylah nanti umie update lagi yee.. jangan rindu umie tau.. Love U, all blogger..

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg